Rechtstreeks reserveren bij de Agenda!!!


 

E S T H E R  A P I T U L E Y

Bedankt! Wat was het een mooie avond! 

Wij kijken met veel plezier terug op een prachtig Theatraal Dinerconcert waar u afgelopen zaterdag 4 november in Museum 't Kromhout te Amsterdam, bij was. Hopelijk was u net zo enthousiast als wij.


 

Theatraal Concert Diner.JPG

Wij bereiden ons nu voor op het volgende event, de muziektheatervoorstelling Vivaldi Code Rood. Een voorstelling op basis van De Vier Jaargetijden van Vivaldi tegen de achtergrond van de opwarming van de aarde. Hiervoor werken wij (weer) samen met lokale jeugdorkesten (muziekschool) en (jeugd)koren. Onze tournee loopt door alle provincies van Nederland, dus check de speeldata op www.estherapituley.com. Première: zaterdag 24 februari 2018.

Exclusieve Openbare Repetitie voor Vrienden van Stichting Viola Viola | donderdag 22 februari 20.30 uur | Toneelschuur Haarlem.


Voor de Vrienden van Stichting Viola Viola organiseren we exclusief een openbare repetitie op donderdag 22 februari in de Toneelschuur in Haarlem. Altijd al willen weten hoe het er achter de schermen aan toegaat? Grijp je kans!
Opgeven via: info@violaviola.nl

Vriend worden?
Maak €50 over op rekeningnummer NL34ABNA0547471149 t.n.v. Stichting Viola Viola o.v.v. "Vriend Worden".

 

Copyright © *Esther Apituley *All rights reserved.

Our mailing address is:
info@violaviola.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
www.estherapituley.com

 

Theatraal Diner concert 4 november 2017

De totaalbeleving voor alle zintuigen
Proef de muziek en luister naar de garnaal ! Viergangen diner en zesgangen muziek, theater, gedichten

Op zaterdag 4 november organiseren Esther Apituley en de stichting Viola Viola de ultieme totaalbeleving voor alle zintuigen. Want hoe klinkt een Garnaal en hoe smaakt Schubert? Een spannende avond met cabaretière Sanne Wallis de Vries, actrice Charlie Chan Dagelet, wereldkampioen kunstfluiter Geert Chatrou, accordeonist Gert Wantenaar, bassist Pieter van Lier, dichteres Tjitske Jansen, choreografe Karin Post en topchef Sandra Kooij van Keukengeheimen.
Schuif ook aan in Museum ’t Kromhout!
Kosten: € 75 per couvert of € 65 per couvert voor Vrienden of Aspirant Vrienden van de Stichting Viola Viola. De stichting biedt u de eerste fles wijn aan per tafel. 

Maak het bedrag over o.v.v. “Theatraal Diner Concert” naar Stichting Viola Viola rekeningnummer NL34ABNA0547471149 en mail naar Saskia Hoek (info@violaviola.nl) met hoeveel en onder welke naam je komt. Na betaling wordt de reservering bevestigd. Vermeld ook of je vegetarisch bent of allergieën hebt. Wil je met een groep komen? Wees op tijd met reserveren!

 

                                 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

STICHTING VIOLA VIOLA ORGANISEERT
OP ZONDAG 14 MEI 2017 VAN 16:00-18:45 UUR

De veiling van Bijzondere Ervaringen

 

Locatie: Desmet Studio's
Plantage Middenlaan 4A
1018DD Amsterdam

Wilt u er bij zijn?
Meld u aan bij info@violaviola.nl, t.a.v. Esther Hoeks

 
 
 • Nick Landwaard, Veilingmeester.
 • Esther Apituley viola,
 • Marieke Grotenhuis accordeon

Dinerconcert in de Couscous Club

 • Couscousfan worden? Bezorg je familie en vrienden een onvergetelijke avond in de Amsterdamse Couscous Club! Een volledig met live muziek verzorgde avond voor 10 personen… genieten van de Noordafrikaanse keuken en een exclusief concert van Esther Apituley. 

Een andere kijk op het Rijks

 • Het Rijks Museum bezoeken zoals nooit tevoren? Grijp je kans en ga mee op ontdekkingstocht met filosoof en kunsthistoricus Jihad Abousleiman. Een exclusieve rondleiding op maat, met een Libanese touch! Met bijzondere aandacht voor Hollandse helden uit de 17e eeuw. Voor 4 tot 6 personen. 

Klassieke muziek verbindt! 

 • Ervaren hoe je met muziek aan team building of family bonding kunt doen? Doe mee aan de workshop van Esther Apituley bij je thuis, op kantoor of op de 80-jarige verjaardag van oma. Kies je favoriete instrument (Esther brengt van alles mee) of zing mee als een nachtegaal. In anderhalf uur zal je verrast zijn hoe snel je met elkaar muziek kunt maken. Voor groepen tot max. 30 personen. 

Jouw gezin op film, the Tatum way

 • TV-persoonlijkheid Tatum Dagelet heeft een talent voor video en een groot hart voor gezinsgeluk. Resultaat: onvergetelijke gezinsvideo’s van eeuwige waarde. Vol warmte, professioneel gesneden en beknopt van lengte. Een fotoalbum is zó old school! 

Exclusief huisconcert Esther Apituley

 • Zonder altviool geen Esther, zonder Esther geen inspirerend verhaal erbij. Geef een andere draai aan die verjaardagsborrel en doe ‘ns wat anders dan een buurt- BBQ. Verras je gasten met een optreden aan huis van Esther Apituley! Een uur lang muzikale vitaminen, om indruk mee te maken. Esther vertelt over haar passie over muziek en haar instrument de altviool. 

Pianoles van madame Dominique 

Edison-winnares Dominique Citroen, afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam (klavecimbel), laat maar al te graag haar didactische pianovaardigheden op je los. Altijd al getwijfeld of piano toch niet wat voor je was… voor je kind of echtgeno(o)t(e)? Benieuwd hoe je klavecimbel op de piano speelt? Ontdek ’t tijdens twee lessen van één uur, thuis bij de madame in Amsterdam- Zuid. 

Fotoportret door Tessa Posthuma de Boer 

 • Jezelf laten vereeuwigen door fotografe Tessa Pothuma de Boer? Menig artiest, acteur en topsporter ging je voor: een mooie, intense en natuurlijke foto van jezelf óf van een dierbare. Nu binnen handbereik Maak dat plekje op je muur alvast maar vrij! 

Indisch tafelen met een muzikale touch

 • Esther laat niet alleen op het podium maar ook in de keuken de harten sneller kloppen. Rendang, nasi goreng en heerlijke saté. Ze draait haar hand niet om voor een heerlijke rijsttafel, samen met de andere Indo’s betrokken bij Viola Viola. Laat je culinair meevoeren naar de Gordel van Smaragd. Geheel verzorgd bij jouw thuis, voor een man of 8. Met een muzikaal begeleid Indisch sprookje als “kers op de spekkoek”. Selamat makan! 

Schijn bedriegt – je eigen trompe l’oeil 

 • Schilder Mick Niekerk kan de mooiste beelden naschilderen. Wil je een strand, ondergaande zon of bostafereel op die kale muur in je tuin? Je gang, open haard of tafel laten marmeren? Messi op muur in de kinderslaapkamer of ben je fan van Rembrandt, Mondriaan…? Zomaar wat ideeën die Mick tot werkelijkheid kan brengen. Zet jezelf en je omgeving smaakvol op het verkeerde been! 

Achter de schermen van Veilinghuis De Eland 

 • Veilingmeester Nick Landwaard heet jou samen met vrienden of familie van harte welkom voor een exclusief kijkje in de keuken van zijn dagelijkse werkterrein: het vermaarde Amsterdamse Veilinghuis De Eland. Wat zijn de spelregels van het veilen, wat heeft waarde en wat niet, welke spullen doen het anno 2017 goed? Tips en tricks uit eerste hand.  

Tableau vivant 

 • Kunstenaar, levensgenieter en mensen-mens. Job Reuten is het allemaal. Kom met een groep vrienden of familieleden naar zijn atelier op de Stadhouderskade (een oude tapijtenwinkel!) en maak je eigen, ultieme voorstelling. Job kijkt naar waar je talenten liggen en brengt je op een organische manier buiten je comfortzone. Kostuums, instrumenten, schildermateriaal… het is er allemaal. Da’s pas een ander groepsuitje! 

Bed & Breakfast avontuur aan de Waal 

 • Een romantisch uitstapje naar het idyllische Herwijnen. Slapen aan de Waal in een oud herenhuis met een enorme tuin. Ruime kamers, inpandige sauna en fietsen om de buurt mee te verkennen. Waar meneer zich thuis en mevrouw zich uit voelt! En met een muzikale gastvrouw die ook nog humor heeft. Naar wens krijgt u een muzikaal slaapmutsje of een wake up call van Esther en haar altviool. 

Muzikale pilates ervaring 

 • Onder leiding van Pilatesdocent Dokus Dagelet anderhalf uur focussen op stabiliteit, balans, flexibiliteit, krachtsopbouw, coördinatie, souplesse en ontspanning. Met life muziek! En dat op een zeer unieke locatie, de Art Chapel in Amsterdam-Zuid. Een galerie met prachtige kunst uitgezocht door een oud-conservator van het Stedelijk Museum. U en uw lichaam zijn na afloop in een hele andere toestand dan ooit tevoren! 

Schilderworkshop with a view

 • Samen met vriendinnen een middagje schilderen? Je vrijgezellenfeest een artistieke draai geven? Beata Kalker, buurvrouw van Esther, opent graag de deuren van haar atelier. Voor een groep tot 6 personen staan er niet alleen ezels, verfpotten en kwasten klaar, maar is er ook een prachtig Amsterdams uitzicht om bij weg te dromen. Volop inspiratie voor dat zelfportret of zeegezicht dat je al zo lang wilde maken! 

LOTERIJ 

Naast de veiling is er op 14 mei ook een loterij. Eén lootje kost 10 euro. Voor 50 euro krijg je 6 loten én word je voor één jaar Vriend van de Stichting Viola Viola. Er zijn niet minder dan 40 items te verloten! Denk aan: 

 • CD’s Esther Apituley 
 • Champagneflessen 
 • Vrijkaartjes Internationaal Danstheater 
 • Vrijkaartjes voorstelling Hans Dagelet 
 • Viola Viola paraplu’s 
 • Wijn
 • En nog veel meer verrassingen! 

PRAKTISCH 

 • Wij rekenen veilingitems en lootjes ter plekke af. In principe zijn alleen pinbetalingen mogelijk. Er is een mobiel pinapparaat aanwezig. Voor afgerekende veilingitems ontvangt u een factuur. 
 • Wilt je met fiscaal voordeel schenken aan Stichting Viola Viola? Overweeg dan om een Periodieke Gift in Geld’ te doen. Neem contact op via info@violaviola.nl voor meer informatie.